Så har jeg åbnet en kasse og kigget og bladret og delt ud og modtaget roser fra kollegaerne og er SÅÅ glad!! Jeg har det liggende her ved siden af, og skal bladre det grundigere igennem senere, når jeg har lidt bedre tid – men hold da op, jeg synes virkelig, det er flot!! Altid sjovt hvor anderledes, det faktisk ser ud, når det er printet – men på den gode måde, det er virkelig lækkert!! Nu bliver det spændende, hvordan der bliver taget imod det ude i postkasserne

Nynne Sørgaard, Projektleder, Nationalpark Skjoldungernes land

I was good at academics, so decisions of my life had been pretty simple and straight. Being pretty confident I would make it to the best junior college of my town in the first round itself, never made me consider any other option. I loved psychology since childhood, but engineering was the safest option. Being born in a middle class family, thinking of risking your career to make it to medical field was not sane. I grew up hearing ‘Only doctor’s children can afford that field’ and finally ended up believing it. No one around me believed in taking risks. Everyone worshiped security. I grew up doing the same. When you step out of these four walls on a peaceful morning, you realize how much nature has to offer to you. Its boundless. Your thoughts, worries, deadlines won’t resonate here. Everything will flow away along with the wind. And you will realize every answer you had been looking for, was always known to you. It would mean a lot to me if you recommend this article and help me improve.

Related Posts

Privacy Preference Center